2 Kasım 2011 Çarşamba

Karabük, Emenike'yi Aramış!

Kısaca saha içi:

Maça iki takımda hızlı başladı. 2. dakikadaki Shelton'ın pozisyonunu Volkan Demirel mükemmel çıkardı. Hemen sonrasında bir Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz'a yapılan çift vuruş muydu diye düşünürken Alex oyundan atıldı.

Kırmızı kart sonrası ilk yarı sonuna kadar hatta 65. dakikaya kadar Fenerbahçe'nin onurlu oyuncu gurubu kaptanlarının eksiğini hissettirmediler hem çok kötü bir hakem hem de 1 fazla oynayan rakibe karşı çok iyi mücadele ettiler. 65'ten sonra yorgunluk ve skoru koruma psikolojisi biraz geriye çekilmemize neden oldu. Bu maçtaki Caner performansından bahsetmeden geçmek mümkün değil. Kendisi, Tuncay'ın o kanatta gösterdiği performansın benzerini belki daha da fazlasını gösterebileceğinin ışıklarını verdi ve hakeetiği alkışı da Kadıköy'deki taraftardan aldı. Fenerbahçe'ye imza attığında Canaer'in açıklamalarını aşağılayarak, dalga geçenler neler hissediyorlardır acaba? Caner'in yanında Baroni'nin bu sezonki performansı ayakta alkışlanmayı hak ediyor.

Maçın tamamına yakınını 10 kişi oynayarak 3 puan alan tüm ekibimize teşekkürlerimizi iletiyoruz.

-Şike ile suçlanan bu takımdan 26 haftadır 4 puan alabildiler.

-En küçük fırsatta eleştirilen Aykut Kocaman'ı 6 derbi maçı sonunda henüz mağlup edemediler.

(Hala insanca tepkiler verebilen büyük kaptan; ADAMSIN, CANSIN...)

Saha dışı:

-Fenerbahçe 9.haftada 3. pazartesi ve toplam 7. hafta içi maçına çıktı. (BB maçını Cumartesi, Samsun maçını Pazar oynadık).

-Türkiye’de şampiyonluk yaşamış 5 takımın maçlarını ilk yarı fikstürünü göz önüne alarak incelediğimizde Fenerbahçe’nin 12 hafta içi maçına karşın; Galatasaray 7, Beşiktaş 8, Trabzonspor 7, Bursaspor ise 8 hafta içi maçı oynayacak. Bu konudaki dikkat çeken dengesizliği efsane oyuncumuz Rıdvan Dilmen'in yanında yönetimimiz de dillendirmelidir. Konu yönetim kurulu açıklaması yapılarak kamuoyuyla paylaşılmalıdır.

-Kırmızı kart pozisyonun içerisindeki Karabüklü oyuncu Nikolic:" “Alex’in dirseği yüzüme gelince, canım yandı ve kendimi yere attım. Ancak pozisyon kırmızı kartlık değildi. Dilerim Alex ceza almaz” şeklinde bir açıklama yaptı. Daha önce Beşiktaş kalecisi Rüştü ve bir kaç oyuncunun daha benzer şekildeki kartları affedilmişti. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bu konunun takipçisi olacağını umut ediyorum.

-Hafta içinde boğazın karşı tarafından bir takımın TFF ve hakemler üzerinde oluşturmaya çalıştığı baskı sonuç vermiş gibi görünüyor. Bu hafta  Fenerbahçemizin uygulamalı olarak gösterdiği gibi haksız yere 10 kişi kalınmasına ve berbat bir hakem yönetimine karşı da 3 puan alınabiliyor.

-Geçen yıl hiç bir iddiası yokken son dakikada Fenerbahçe ceza sahasında gol arayan kaleci Tomic'te bu maçta aynı hırs ve arzunun olmaması sayın savcının dikkatinden kaçmamıştır sanırım.

-Bir kaç cümle de Lig Tv ve spikerleri için söylemek istiyorum. 2. devre başlarken "MUTLU YILLAR BÜYÜK BAŞKAN" koreografisi maçı anlatmaya çalışan ikiliyi o kadar rahatsız etti ki; imdatlarına yönetmen yetişti ve maç başlamış olmasına rağmen "Aziz Yıldırım" tezahüratının sesi kısılarak sesli olarak erkek parfümü reklamı girildi. Pıss..pıss..

-Aykut Hocamız sinirleri iyice yıpranan ve fiziksel olarak oyundan düşmek üzere olan Emre'nin yerine 71. dakikada hava toplarında da başarılı olabilecek Selçuk'u oyuna soktu. Adının Müjdat olduğunu öğrendiğimiz spiker bu değişikliği eleştirdi çok bilmiş ve ezberci yorumlarıyla. Ayrıca aynı şahsın "Karabük Emenike'yi en çok bu maçta arıyor herhalde" pişkinliği de en basit ifadeyle "aptalca" bir yorumdu.

Şartlar ne olursa olsun, hakem, maç günü, rakip, eksik oyuncular vs... Fenerbahçe sinirleri bozmaya devam ediyor.

Saygılar, Sevgiler...

1 yorum:

  1. Süheyl & Behzat şirinliğindeki iki spikerli maç yayını konusunda Lig TV'nin ısrarcı olmasını anlayamıyorum. Bir de altta çıkan reklamlardan sonra görüntünün dengesizliği maç seyrini çileli hale getiriyor. İlginç...

    YanıtlaSil