29 Mart 2011 Salı

Boş hafta

Galatasaray derbisinden sonra lige verilen ara bizi rehavete soktu. O günden bu yana siteye pek bir şey yazamadık. İnşallah aynısı futbolcularımız için geçerli değildir de çok önemli Bursa maçında puan kaybı yaşamayız. Takımın form durumu ve inancı bu konuda bizi oldukça fazla umutlandırıyor.

Kısa kısa bir kaç olaya değinecek olursak;

Bugün Avusturya ile karşılaşacak olan A milli takımız Avusturya'yı hangi kadro ile çıkarsa çıksın yenecektir. O yüzden üzerinde çok durmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Burada tartışılması gereken ve tartışılan konu ligimizin eksi averajlı ve oynadığı maçların yarısında mağlubiyet alan bir takımdan 6 oyuncunun milli takıma seçilmiş olmasıydı. Sonuç büyük olasılık olumlu olacağı için üzerinde durulmayacaktır. Aksi takdirde teknik ekibin başı epeyce ağrıyabilir.

Erkekler voleybol Türkiye Kupası'nda Fenerbahçemiz finalde İzmir ekibi Arkas'a final setinde 3-2 kaybederek büyük olasılıkla sezonu kupasız kapadı. Bu durum bir çok kesimi mutlu etti etmesine ama voleybolda daha ilginç bir olay yaşandı ve Beşiktaş erkek voleybol takımı küme düştü ve oyuncuları meşhur taraftar gurupları tarafından tartaklandı.

Bir diğer İstanbul takımı Galatasaray ise mali kongresini gerçekleştirdi.  Yönetim mali olarak ibra edildi fakat yönetimsel olarak edilmedi dolayısıyla olağan üstü genel kongreye gidilecek ve Adnan Polat ve mevcut yönetimden isimler aday olamayacak.

Bu arada Galatasaray ve Beşiktaş takımları beklenildiği şekilde yabancı hocalarıyla yollarını ayırarak içeriden isimlerle yollarına devam etme kararı aldılar.

Kaptanımız Alex, NTV Spor'da Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay'ın canlı programına katılarak yedi yıldır bir ilki gerçekleştirdi. Orada futbolu ne kadar iyi bildiğini ve ileride iyi bir hoca olacağının ip uçlarını verdi.

"Bırakın yavaş olduğumu düşünmeye devam etsinler" bence gecenin cümlesiydi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder