20 Şubat 2011 Pazar

KOCAMAN umutlarımız VAR!




Seni izleyebildiğimiz için çok şanslıyız, torunlarımıza biz ALEX'i izledik diyebileceğiz...



Değerlendirme
Maça çok iyi başlayarak öne geçtik. Farkı arttırabilecekken, Niang ve Dia ile net fırsatları harcadık. 25.dakikada Beşiktaş oyunu dengelese de uzaktan şutlar haricinde pozisyona giremedi. Takımımızda Emre ve sanırım sakatlığı sebebiyle Gökhan Gönül ilk yarının en etkisiz oyuncularıydı. Emre kritik top kayıpları yaptı. Dia ise tartışmasız sahanın en iyisiydi ilk yarıda. Bu arada Ekrem bence 15.dakika civarında atılabileceği bir pozisyonu uyarıyla kurtardı. İlk yarının sonlarında yediğimiz uzak mesafeli gol, morelleri bozdu. Selçuk ve Emre ilginç şekilde 30'dan sonra orta sahada dönen topları alamamaya ve defansa yakın oynamaya başladılar ve orta sahamız çok boş kaldı. Bu arada Niang ilk geldiği günlerdeki gücünü yakalamış gözüktü. Mehmet Topuz çok koşmasına rağmen Emre-Selçuk ikilisine bence beklenen yardımı götüremedi. 

İkinci devreye Emre-Özer değişikliği bekledim Aykut Hoca'dan, böylece Topuz'u daha etkili olacağı ortaya çekebilirdi ama O devam etmeyi tercih etti. Devrenin başında bir gol daha yiyince ilk yarıdaki görüntü tersine döndü. Almeida'nın kaçırdığı veya Volkan'ın kurtadrdığı gol maçın kader anıydı. Aynı şey ilk yarıdaki Dia'nın direkten dönen topu için de geçerli. Ferrari'nin yaptığı anlamsız hareket maçın bize dönmesine sebep oldu. Bu dakikadan sonra ALEX şov başladı ve maçın sonu çok kolay geçti.

Beşiktaş adına ise yapılan bunca yıldız(!) transferinden sonra, maçın en iyi siyah-beyazlı oyuncusunun 38 yaşındaki eski bir Fenerbahçeli olması düşündürücü. Beşiktaş'ın medya tarafından göklere çıkarılan küfürbaz taraftar gurubunun hakemi protesto etmesi ise gülünç. Kiev maçında anlamsız bir kırmızı kart gören Quresma'yı alkışlarken neyi düşündüklerini merak etmiyor değilim. 

Şimdi maç fazlasıyla da olsa lideriz ve Trabzon, Kayseri ve Beşiktaş maçlarını geride bıraktık. Daha önemlisi takımın hırsı KOCAMAN umutlarımıza bizi daha çok inandırıyor. 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder